top of page

- KEETER D'ING -

catering voor LUNCH en DINER

zakelijk en particulier

​​

(h)eerlijke lunch of diner

Soepen, pasta's, broodjes, (h)eerlijk voor thuis of onderweg

Wilt u thuis of op uw werk net zo lekker eten als Bij D'Ingens maar ontbreekt het u aan tijd? Neem dan uw lunch of diner gemakkelijk mee. U bent van harte welkom bij Markt 14, Boxtel. Ook is het mogelijk om uw bestelling door te geven via Bezorgland. Deze link vindt u in het oranje kader.

 

Bezorging in Boxtel. Minimale bestelbedrag €10,-.

Bezorgkosten €2,50. Vanaf €20,- GRATIS bezorging.

UNIEK CATERINGCONCEPT

'anders dan anders' catering - zakelijk en particulier

Ben jij op zoek naar een 'anders dan anders' catering? Vraag dan gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Onze catering is ALTIJD in overleg en op maat met JOUW WENSEN in de hoofdrol. Dat is de reden dat er geen standaard prijzen te vinden zijn op onze website.

Catering vanaf 10 personen

Van een eenvoudige lunch vanaf 10 personen tot een DINER-buffet met zakelijke uitstraling tot circa 50 personen, wij draaien onze hand er niet voor om!

 

Of je nu behoefte hebt aan een SOEPBUFFET, een (h)eerlijke LUNCH met diverse soorten broodjes en panini’s of een combinatie hiervan. Een catering in buffetvorm met pasta's, stoofschotels en salades, al dan niet aangevuld met dranken, Bij d'Ingens regelt het!

Neem contact met ons op 0411 607 063

66755470_1339982629489241_29793482984621

Wij begeleiden je graag in de keuze van gerechten om samen tot het ultieme palet van geur-, kleur- en smaakbeleving te komen. Maak daarvoor vrijblijvend een afspraak.

Fans van bij d'Ingens:

Eric Schouten

"Bij D'Ingens heeft tijdens een werknemers bijeenkomst van Novadic Kentron de catering in de vorm van een Italiaans buffet verzorgd.  Het 'verhaal achter het gerecht' wat door Ingrid verteld werd was een leuke toevoeging. De gerechten waren heerlijk en het geheel zag er op en top verzorgd uit."

Daisy Renders

"Wil je een smaaksensatie beleven dan is Bij D’Ingens - op de markt in Boxtel - echt een aanrader om naar toe te gaan. Zelfs bij een bestelling van een ‘gewoon’ broodje verrast Bij D’Ingens je compleet door de smaakvolle bereiding en de presentatie. Ook de catering is een aanrader. Ze houden rekening met je (dieet) wensen, budget, zijn flexibel, altijd vriendelijk en snel. Ook op locatie kun je je dus laten verrassen door de smaaksensaties van Bij D’Ingens"

Pieter de Gouw

"Ingrid heeft voor ons tuinfeest een heerlijk Italiaans buffet gemaakt. Super service en heerlijke gerechten! Zeker voor herhaling vatbaar en ten zeerste aan te raden."

schrocchi met zongdroogde tomaat pesto en balsamicoparel
catering - insalata capresecaprese
catering - bresaola
bruschetta met ei en tomatenpuree
catering - varken aan het spit
catering - bracciole
knapzakje met tomaat olijven mozzarella
catering - tomaatje van ossenworst
Contact
bottom of page