top of page

- SOEP D'ING -

  soep op

(h)eerlijke wijze

VERSE SOEP VOL GROENTEN

Vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen

Eten is beleven. Ruiken, proeven, zien……. al deze aspecten zitten verwerkt in de bijzondere variaties van de soepen. Denk hierbij aan unieke combinaties van VERSE INGREDIËNTEN, kruiden en specerijen die uitmonden in een streling van de tong.

Lactose- en glutenarm

Soep is een eenvoudige manier om gezond te eten. Zeker wanneer u bedenkt dat de soepen van Soep d’Ing geen enkele kunstmatige toevoeging bevatten. Vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Geen bindmiddelen en een minimaal aan zouten. Tevens zijn alle soepen LACTOSE- EN GLUTENARM waardoor ook mensen met een gluten- of lactose-intolerantie zonder probleem kunnen genieten van mijn soepen.

Verse groenten

Omdat de soepen voor 80% bestaan uit VERSE GROENTEN, daar waar mogelijk rechtstreeks van de kweker, bent u met een lekkere kop soep al snel een eind op weg naar de aanbevolen hoeveelheid groenten per dag. Daarnaast zitten mijn vers bereide soepen vol vezels. Hoe minder je de groente bewerkt, des te meer vezels! Ook zijn ze een belangrijke bron voor vitaminen en mineralen.

Eerlijke ingrediënten

De ingrediënten worden zorgvuldig gekozen. Zo maak ik alleen gebruik van vlees wat afkomstig is van dieren die een goed leven hebben gehad. Denk hierbij aan SCHARRELKIP  en SCHARRELVLEES.  De dieren krijgen meer ruimte, vaak mogen ze naar buiten en krijgen ze stro. Dit komt zeer ten goede aan het DIERENWELZIJN.

Keuze uit minimaal 6 soepen,

passend bij het seizoen.

waarom wecken?

De smaak en kwaliteit blijft optimaal

De meeste vers bereide soepen zijn enkel een paar dagen houdbaar, maar omdat alle soepen door middel van WECKEN worden geconserveerd is ook dit probleem opgelost! Weet u bijvoorbeeld dat Wecken als culinaire traditie is toegevoegd aan de Unesco-Werelderfgoedlijst van immaterieel erfgoed.

Wecken doodt micro-organismen door verhitting. Door het luchtdicht afsluiten van de potten en flessen wordt voorkomen dat er nieuwe kiemen in het product binnendringen. De smaak en kwaliteit blijft hierdoor optimaal in tegenstelling tot diepgevroren producten.

 

Wecken heeft ook belangrijke voordelen voor het MILIEU. Doordat er geweckt wordt in glazen potten wordt veel afval vermeden, mede omdat deze potten herbruikbaar zijn.

U kunt eenvoudig uw favoriete soep

bestellen via het contactformulier.

waarom wecken
Soepliefhebbers van Soep d'Ing:

Nicole Durlinger

Heerlijke Marokkaanse kippensoep en erwtensoep voor mijn 40 gasten op tweede kerstdag. Gasten waren lyrisch over beide soepen. 

Heerlijk genoten van de super lekkere soepen!! Blij dat ik weer kan genieten van lactose en glutenvrije soepen en zelf niet hoeft te koken.

Afgelopen weekend bij een klein familiefeestje 3 (h)eerlijke soepen geserveerd. Voor ik 't in de gaten had waren de kommen leeg. Dus dat wil wat zeggen! :-) 

Geef een smaakvol cadeau

Combineer zelf je producten in de winkel tot een smaakvol cadeaupakket of bestel een cadeaubon.

Cadeaubon_edited.jpg

Soep - Cadeautjes - Cadeaubonnen

Contact
bottom of page